06 51 99 27 70 info@allsensing.nl

Interactieve stadstour met spelelementen

Ter plekke spelenderwijs ontdekken

 

“Mama, wanneer gaan we weer naar het bos?”

“Opa, wanneer gaan we naar buiten? Ik wil de schat zoeken op het park!”

“Kom, loop nou door! We moeten nog 2 punten en dan hebben we de hele binnenstad gezien!”

Zomaar een paar kreten van spelers van mobiele beleving, mensen die op een nieuwe en interactieve manier de verhalen en bijzonderheden van een locatie ontdekken. Met de mobiele games en interactieve belevingen van AllSensing krijgen kinderen een reden om het bos in te willen, volwassenen een nieuwe manier om de geschiedenis en verhalen in het landschap te ontdekken, toeristen een unieke tour langs de toeristische hoogtepunten van de stad.

Laat ook met de mobiele beleving van AllSensing jouw klanten, gasten en bezoekers de verhalen en bijzondere plekken van jouw locatie beleven op een nieuw en unieke manier! Geschikt voor natuurgebieden, regio’s en landschappen, binnensteden, bungalowparken, buitenplaatsen en alle andere plekken met een unieke geschiedenis. Laat jouw bezoekers puzzelend, speurend en opdrachten uitvoerend rondlopen (of soms rondrennen!) in een interactief avontuur op jouw locatie, zodat ze de hoogtepunten van de locatie niet snel meer zullen vergeten én nog eens terugkomen voor meer!

Door het partnerschap met de mobiele beleving-experts van Living Story, kan AllSensing voor jouw gasten en bezoekers ook mobiele games en storytelling aanbieden in de vorm van interactieve stadsbelevingen, unieke audiotours, mobiele games en beleving op locatie. Onze gecombineerde kennis en expertise op het gebied van games voor iPad, het beleefbaar maken van cultureel erfgoed, gamification en experience design levert prachtige op maat gemaakte spellen op locatie.

Referentie: VVV Amersfoort